30 AUG - 3 SEP

Reviews

Email uw reviews: events@stephex.com


08-09-2016

“Premièrement, je vous remercie pour cette magnifique organisation. Un journée magnifique !”
- Gerald Mahy

14-09-2015

“En we hebben zeker opnieuw met volle teugen kunnen genieten! Het was weer een prachtige avond, onze gasten waren unaniem positief! Prachtig event, professionele catering, wereldtop jumping live, ideale locatie voor optimale netwerking,… Kortom subliem ! Tot volgend jaar! Met vriendelijke groeten,”
- Patricia Mannaerts

14-09-2015

“Tout était parfait comme d habitude Tout était Magique”
- Anne Valerie et Michel Rigo

10-09-2015

“ thank you for giving us the opportunity for taking a stand at the stephex masters. On wednesday and thursday it was calm but at friday from 17h we started to work good. The weekend we've worked very good. If the weather was better it was better for everyone!! So hopefully we may come back next year, and if you need someone in Knokke for hamburgers and fries, please let us know. You also asked for staying open late, but we've tried it but for the visitors in the partytent we are to far away. Thank you very much!!”
- Louis hot dog

10-09-2015

“ I want to thank you for the great organisation, your help and the opportunity for us. Thanks a lot!!”
- Stephanie Vandekerkhove

10-09-2015

“Thank you very much for letting us join the event in Brussels. Even though the weather was not perfect, it was a really nice experience.”
- Pakpasta

09-09-2015

“Stephan and Frederik I just wanted to take a moment to thank you both for a wonderful experience at Stephex Masters. All of the clients were very happy and raved about the incredible venue and hospitality. Many thanks for all your hard work and vision in creating such a wonderful event. Sincerely Courtney ”
- Courtney de Hechavaria

09-09-2015

“Hallo Ellen, Ik heb zondagnamiddag genoten van de Stephex Masters. Prachtig werk geleverd !!! Mvg,”
- Gerda Verbraecken

09-09-2015

“Beste Organisatie, BEDANKT voor het sublieme stephex master evenement dat jullie ons geschonken hebben. Top kwaliteit van de bovenste plank!! Hier doe ik mijn hoed voor af. Topruiters, top organisatie, top site... Alles pikpijn en tot in detail afgewerkt... En dit in onze "kleine" maar o zo fijne Belgie”
- Marleen Versaen

09-09-2015

“Dear Stephex ,would like to say about your show numbing was such awesome show very organized from A 2 Z wish you all the best for the coming years . Mo”
- Mohammed Al-alawi

09-09-2015

“I had a great weekend in Brussels and want to thank you and your team for a fantastic show! Best regards,”
- Maria Aminoff

08-09-2015

“Geachte heer, Beste Stephan, We kennen elkaar niet echt persoonlijk, maar wel van ziens. Toch wil ik je het volgende meedelen: Een dikke proficiat met je evenement van de voorbije dagen. Er zijn héél véél mensen uit de buurt die door jou op een andere, aangename en vooral positieve manier met de paardensport hebben kunnen kennismaken. Spijtig genoeg heb ik gisteren enkel de finale van de Grand Prix kunnen meepikken (wegens Provinciaal Ponytornooi te Herent en Gewestelijk Ruitertornooi te Tienen), anders had ik zeker meerdere dagen komen kijken en genieten. Ook een dikke duim aan je ganse team. Paardengroetjes,”
- Mw Dominique Willems

08-09-2015

“Dear Caroline, Thank you for all your kind help with regards to our trip to Belgium. It is the best organized horse show I have ever been to. The hospitality was amazing, and everything ran like clockwork! We would be truly happy to return in the future. Please extend my warmest congratulations to Stephan.”
- Nini Bjerke

08-09-2015

“Beste Stephan, David, Ellen en Frederik en het Stephex team, Jullie organisatie was wederom TOP. Onbeschrijfelijk hoe jullie er keer op keer in slagen om dergelijk event op poten te zetten. Onze klanten hebben genoten en wijzelf ook. Op zondagnamiddag heb ik de finale wedstrijd live gevolgd op Sporza en ook daar werd met veel lof gesproken over jullie organisatie. Ook over jullie ruiters waren de Sporza commentatoren zeer positief! Van harte gefeliciteerd, bedankt voor het warme onthaal en nog heel veel succes gewenst bij de volgende edities! Groetjes,”
- Anneleen

08-09-2015

“Beste Stephan, Ik wil je langs deze weg graag complimenteren met unieke evenement waar ik gisteren de eer had aanwezig te mogen zijn. Schitterende lokatie, uitstekende organisatie, top ruiters … alles was eigenlijk top! Allerbeste groeten en hele dikke proficiat! Inspirerende groeten, ”
- Rudy

08-09-2015

“Beste organisatie, Wij willen jullie graag van harte bedanken voor het afgelopen weekend! Een dikke proficiat voor jullie allemaal, en bedankt dat we met onze ruiters mochten komen. Wij hebben ervan genoten en kijken alvast uit naar de volgende keer. Met vriendelijke groeten,”
- Family Philippaerts

08-09-2015

“Bonjour Ellen, Je suis passée à l’évènement vendredi soir, j’ai essayé de te voir, mais je ne t’ai pas trouvée. En tout cas, j’ai trouvé que c’était vraiment une top organisation, j’ai beaucoup aimé ! Bonne journée et bonne récupération”
- Bernadette Lenaerts

08-09-2015

“Beste Evi en Ellen, Bedankt voor de fijne samenwerking,… goeie suggesties, feedback, enz… Wat ons betreft een top editie. Laten we zo snel mogelijk eens samenzitten met frederik voor een debrief Groetjes Met vriendelijke groeten,”
- Bart Claessens

08-09-2015

“Beste vrienden, Nog een klein mailtje om jullie te bedanken voor de voorbije 4 dagen. De Stephex masters waren nog beter dan vorig jaar, top organisatie, tevreden klanten in onze lounge, prima catering, onze directie en onze gasten waren onder de indruk. Proficiat voor jullie en jullie team en bedankt dat we er mochten bijzijn. Volgend jaar komen we terug.”
- Danny De Braekeleer

08-09-2015

“Beste Ellen, het was top ! Thx”
- Koen Bergers

08-09-2015

“Bonjour Noémie, Tout d’abord, félicitations pour le Stephex Masters. Nous n’avons entendu que des échos positifs! Quelle belle réussite à tous niveaux: organisation, cavaliers, public… Nous espérons que vous avez été convaincue par le EQUI BOOK. De notre côté, les retours sont enthousiastes. Nous avons été ravis de réaliser ce numéro lors d’un tel événement. Un immense merci à vous! ”
- Madeleine Fautré

08-09-2015

“Beste mijnheer De Backer, Beste mijnheer Conter, Beste Frederic, Beste Stefan, Op naam van Audi Import, willen jullie van hart feliciteren voor het organiseren van de Brussels Stephex Masters. Wij zijn zeer tevreden van het evenement, van de vlotte organisatie en de zeer hoog niveau van professionalisme van de jumping in het algemeen. Onze gasten waren echt onder de indruk. Proficiat ! ”
- Frederic Hurchon

08-09-2015

“Salut David, Un énorme merci pour L'invitation au "Tomorrowland" du jumping : je n'ai pas assisté à beaucoup de jumping mais ici, c'est plus qu'un jumping, c'est une "living expérience" Félicitations à toi et à tous tes collègues ! A bientôt”
- PIerre

08-09-2015

“Bonjour David, Je veux vous remercier vivement de la part de nous tous pour un dimanche après-midi très agréable hier au « Brussels Masters ». C’était un évènement exceptionnelle et, j’espère, un grand succès pour STEPHEX. Sincères salutations,”
- John Morrey

08-09-2015

“Hi Noemie, I really enjoyed my time on your magnificent event. Congratz on a wonderful organisation! I hope you had time to rest a bit.”
- Jerroen Willems

16-09-2014

“Uiterst knappe samenvatting, van een knap en uiterst verzorgd event ! Uitkijken naar volgende editie !”
- Wilfried Verrycken

11-09-2014

“Ik heb reeds vele paarde demos gezien maar dit was er een van de allerbeste.De organisatie was perfect en van top kwaliteit.Ik en mijn vrouw hebben maar de twee eerste dagen kunnen volgen omdat wij daarna in het buitenland zaten.Min kleindochter is de vier dagen komen helpen en zat aan de computer om de uitslagen door te geven.Negatieve opmerkingen heb ik absoluut niet,en de omwoners zeker ook niet.Laat ons hopen dat er nog vele zullen volgen in Meusegem.U kunt op ons rekenen in de toekomst;tevens wil ik u persoonlijk bedanken voor de manier waarop u ons heeft ingelicht Alleen positieve dingen over het evenement nu en zeker ook in de toekomst. Frank Colson en Familie”
- Familie Colson

08-09-2014

“"Wij wensen Stephan en zijn team dikke proficiat voor de zeer mooie organisatie Alles was perfect in orde! Bedankt dat we erbij mochten zijn"”
- Familie Carl Wellens

01-09-2014

“• Top concours ! • Top participants ! • Top ambiance ! Top partout. Merci pour tout cela.””
- Stéphane Loeckx

01-09-2014

““ Wij willen het absoluut niet nalaten om het volledige stephex-team uitgebreid te feliciteren met de prachtorganisatie van het afgelopen evenement! Het was echt de moeite waard om deel te nemen aan dit event met entertainment en sport van het hoogste niveau. Bedankt en wij steunen jullie graag opnieuw bij de volgende edities! ”
- Luc, Kaat, Frédéric & Delphine

01-09-2014

““Nog een een dikke proficiat met de organisatie van de concours, het was top! “”
- Michèle Clarysse

01-09-2014

““Ik wil jullie graag feliciteren met de organisatie en het verloop van de Stephex Masters! Dikke proficiat aan jullie team en medewerkers! Het was enorm leuk voor groot en klein. Mijn ouders vonden het fantastisch dat ze een persoonlijke uitnodiging hebben gekregen om donderdag bij jullie iets te kunnen komen drinken en een kijk achter de schermen te hebben. Ik hoop dat jullie het event de volgende jaren ook nog kunnen organiseren en wens jullie nog heel veel succes! “”
- Familie Debruyne – buren Wolvertem

01-09-2014

““In naam van Hugo Verlinden en alle aanwezige medewerkers van Van Dessel willen we je van harte gelukwensen en bedanken met de uitmuntende organisatie van Stephex Masters. Onze uitgenodigde klanten en onze eigen mensen waren allen zeer enthousiast over dit evenement, de catering, locatie etc. “”
- Verzekeringen Van Dessel

01-09-2014

““Ik wou je graag nog kort een mailtje sturen om het ganse team te feliciteren met de excellente organisatie van een prachtig evenement, de Stephex Masters Bedankt voor het prachtige evenement en volgend jaar zijn we zeker terug paraat “”
- Dierenkliniek de Bosdreef

01-09-2014

““Bij deze wil ik jullie feliciteren met de organisatie van STX Jumping. Dergelijke evenementen plaatsen onze gemeente op de kaart en zorgt ook voor buitenlandse uitstraling. Als lid van het schepencollege sta ik dan ook voor de volle 100 % achter dergelijke initiatieven. Ik hoorde in de wandelgangen dat jullie dit event naar volgend jaar toe zeker opnieuw gaan organiseren met de bedoeling de “5-sterrenbekroning” binnen te halen. Ik kan dit alleen maar toejuichen en ik ben ervan overtuigd dat jullie hierin ook zullen slagen. Alvast bedankt voor de fijne dagen””
- Paul Van Doorslaer & Schepen Meise

30-08-2014

““Nogmaals van harte proficiat met jullie jumping; was echt de perfectie!” ”
- Familie Haelterman

30-08-2014

“Je tenais à te féliciter une nouvelle fois pour l'événement extraordinaire que toi et ton équipe avaient réalisé ... Tu peux être très fière et heureux de cette performance ... C'était le top du top :-) ”
- Jerome Guery

30-08-2014

““Eerst en vooral wensen wij u enorm te feliciteren met de prestatie van het voorbije weekend. Wat we daar gezien en beleefd hebben was absolute top. Het gehele Stephex team heeft een prestatie neergezet om U tegen te zeggen.””
- Hannes Bruyneel – ALBAM

30-08-2014

“Graag stuur ik jullie dit kort mailtje om jullie te feliciteren met de organisatie van dit event het voorbije weekend. Wij hebben van onze klanten alleen maar positieve reacties gekregen. Organisatie, omgeving, uitstraling, sportief spektakel en catering waren top. Proficiat. Bedankt dat we hier met Scania deel van mochten uitmaken. “ “Dikke proficiat met jullie event! Heb het vanop afstand meegevolgd, zag er ongelooflijk ui. Wawawwaw”
- Wendy Wauters

30-08-2014

“Félicitations pour ce magnifique concours vraiment SUPERBE!!!. Vraiment Top.Chapeau pour l'organisation et la réalisation. Salutations” Les voisins ”
- Thierry, Nathalie et Kimberly

30-08-2014

““Namens de familie Philippaerts willen wij jullie van harte bedanken voor de geweldige jumping van afgelopen weekend, proficiat!! Wij kijken alvast uit naar volgend jaar.””
- Familie Philippaerts

30-08-2014

““Wij wensen de ganse organisatie van stephex masters proficiat met de organisatie , Alles was tot in de puntje georganiseerd. Dikke proficiat ! Bedankt dat we erbij mochten zijn . “”
- Familie Carl wellens

30-08-2014

““Nog eens een dikke proficiat met de super organisatie! Wij, alle aanwezigen en de ruiters hebben er alvast super van genoten. “”
- Familie Ceulemans

30-08-2014

““Via deze weg wil ik jullie nogmaals van harte proficiat wensen met de knappe organisatie van jullie eerste jumping! Vrijdagavond was gewoon perfect. Al onze klanten waren zeer tevreden. Iedereen heeft genoten van de wedstrijd en het spectakel. De catering was zeer goed en ook de setting was prachtig!” ”
- Anneleen Kempeneer – BNP Parisbas Fortis

28-08-2014

“Een heel dikke proficiat van mezelf en het ganse team van EW Promotion. Het was meteen een schot in de roos ! Infrastructuur was prachtig, catering voor iedereen super lekker, ruiters goed verwend met extra prijzen, goeie sfeer, mega parties, … Dank u wel voor de leuke samenwerking en hopelijk tot de volgende editie”
- Caroline Wauters - EW Promotion

26-08-2014

“Thanks for the lovely weekend! It was amazing!!”
- Stephanie Wiechert

26-08-2014

“Geachte, Dit weekend mochten we mee genieten van het super spectakel in Meuzegem. We hadden geen idee wat ons te wachten stond, maar dit konden we niet vermoeden. Geluk voor allen die het mochten meemaken - en dat was toch een massa. We hopen dat dit nog eens georganiseerd wordt. De organisatie was perfect - waarvoor nen heel dikke proficiat ! Hartelijk dank en misschien - hopelijk - tot volgend tornooi. Familie Stallaert Wolvertem”
- Jean Stallaerts

25-08-2014

“Stephex Masters, the place where you must be. What a wonderful event. Quick, the next. Congratulations to the team”
- Daniel Kerf

25-08-2014

“Topevent!”
- Bart Hautman

24-08-2014

“Thx for this amazing show!”
- Ivan SMeyers

24-08-2014

“***** meer dan waard!! Proficiat aan de organisatie. Af tot in de kleinste details. Locatie subliem. Hopelijk in de toekomst niet verhuizen naar de Heizel!! En 10°warmer....”
- Yves Muysewinkel

24-08-2014

“Congratulations for the wonderful competition you organized. Every detail has been thought, the site was beautiful, high level riders, excellent organisation, wish you a lot of future successful Stephex Masters and hope a 5*.... next year ”
- Mercedes De Buyst

24-08-2014

“Nog niet vaak zo een party gehad zoals op Stephex Masters, abnormaal!”
- Joachim Bruyndonckx

22-08-2014

“Many thanks to Frederik for his tour and explanations.Thanks to welcome the meusegem people at the event It was a pleasure !”
- Carine Dewattines

20-08-2014

“Stopped by to see the !m10 and 1m20. Congratulations Stephan and your team on a fabulous, tres chic and impressive set up. Wow!!”
- Anne-Marie Bush

13-08-2014

“Beste organisatie, Namens de familie Philippaerts willen wij jullie van harte bedanken voor de geweldige jumping van afgelopen weekend, proficiat!! Wij kijken alvast uit naar volgend jaar. ”
- Ludo Philippaerts

09-08-2014

“"Wij wensen Stephan en zijn team dikke proficiat voor de zeer mooie organisatie Alles was perfect in orde! Bedankt dat we erbij mochten zijn"”
- Familie Carl Wellens

12-05-2014

“Een dikke pluim voor het hele team. Het was een super weekend!”
- Liesbeth Moens

01-01-1970

“Beste vrienden, Graag stuur ik jullie dit kort mailtje om jullie te feliciteren met de organisatie van dit event het voorbije weekend. Wij hebben van onze klanten alleen maar positieve reacties gekregen. Organisatie, omgeving, uitstraling, sportief spektakel en catering waren top. Proficiat. Bedankt dat we hier met Scania deel van mochten uitmaken.”
- Danny De Braekeleer - Scania